Luxe posters, op dik 170 grams papier

Een hoogwaardige poster printen is één van de specialiteiten van Sneleenposter.nl. Want onze posters heeft u niet alleen snel in huis, ze zijn ook nog eens van topkwaliteit. Wij gebruiken hiervoor 170 zijdeglans papier met FSC keurmerk. U kunt iedere tekst of afbeelding of een combinatie daarvan laten afdrukken. Wij kunnen uw luxe posters printen van uw favoriete vakantiefoto maar ook voor een speciale actie van uw bedrijf.

Uw poster laten printen op verschillende formaten

Als uw bedrijf feestelijk wordt geopend dan wilt u dat wellicht groots aankondigen. Wij kunnen luxe posters printen waarop de openingsdatum prominent in beeld komt. Maar ook als u een bijzondere uitverkoop heeft dan kan Sneleenposter.nl luxe posters printen met de verschillende acties. Het is namelijk mogelijk om in één bestelling verschillende posters te laten afdrukken. Hierdoor bent u voordeliger uit en u heeft ook dan uw bestelling snel in huis.

Bestel uw luxe posters direct via de website

Wilt u dat wij uw luxe posters printen? Bestel ze dan nu direct online. U kiest eerst het gewenste materiaal, vervolgens het formaat en tot slot het aantal posters dat u wilt bestellen. Vervolgens uploadt u de afbeeldingen die u op de poster wilt laten printen. Wilt u dat wij de opmaak voor u in orde maken? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0227601566 of stuur een bericht met aanvullende informatie naar [email protected]. Wij gaan vervolgens direct voor u aan de slag met het printen van uw poster. U heeft uw bestelling doorgaans binnen één tot twee werkdagen in huis.

Luxe posters, op dik 170 grams papier
Lees meer