Winkelposters

Winkelposters printen is een dagelijkse bezigheid voor Sneleenposter.nl. Deze posters worden afgedrukt op 170 grams papier en kunt u bestellen in drie verschillende formaten, te weten A1, B1 en B2. Alle winkelposters worden met een witte rand van 3mm geleverd. Winkelposters printen doen wij uiteraard in full colour en u heeft ze net als andere bestellingen in één tot twee werkdagen in huis, afhankelijk van het moment dat uw bestelling bij ons binnenkomt. Wanneer u uw posters vóór 14.00 uur besteld, heeft u ze de volgende werkdag in huis. Ideaal voor uw speciale aanbiedingen of acties voor uw klanten. De winkel posters worden wat sneller geprint, waardoor de kwaliteit van de print iets minder is en ze niet geschikt zijn voor het afdrukken van foto's of hoogwaardige prints, maar prima voor een poster met een aanbieding of met tekst.

Wij kunnen uw winkelposters printen voor een scherpe prijs

Wilt u winkelposters laten printen dan kunt u hiervoor zelf een ontwerp aandragen. Stuur ons uw bestand en vermeld hierbij hoeveel exemplaren u wenst. U kunt dit eenvoudig in de bestandsnaam vermelden om misverstanden te voorkomen. Mogen wij vijf winkelposters printen van een ontwerp, geef het bestand dan bijvoorbeeld de naam 5x_posterA.pdf. Zo krijgt u gegarandeerd het door u gewenste aantal posters. Winkelposters printen kan vanaf vijf stuks.

Uw winkel staat er goed op met onze winkelposters

Als u bij Sneleenposter.nl uw winkelposters laat printen dan kunt u rekenen op service en kwaliteit. De posters zijn geschikt voor een clickbord of een stoepbord en zijn voorzien van een witte rand van 3mm. Foto’s kunnen er niet op worden afgedrukt omdat de kwaliteit van de afdruk hiervoor niet voldoende is. Hiervoor kunt u beter luxe posters gebruiken Heeft u vragen over het laten printen van winkelposters? Neemt u dan contact met ons op via [email protected]. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0227601566.

Winkelposters
Lees meer