Winkelposters

Speciaal voor in stoepborden en clicklijsten deze superaanbieding! Winkel posters op B2 (70 x 50 cm), A1 (84,1 x 59,4 cm) of B1 (100 x 70cm) formaat voor bijvoorbeeld de weekaanbiedingen! Dit mogen ook verschillende posters zijn, ze zijn vanaf 5 stuks te bestellen.
De winkel posters worden full colour afgedrukt op 120 grams poster papier. U kunt ook verschillende ontwerpen voor dezelfde prijs door ons laten uitprinten. Als u 10 verschillende posters wilt hebben, upload u de 10 verschillende bestanden. Als u een poster vaker uitgeprint wilt hebben, vermeld het aantal afdrukken dan even in de bestandsnaam, bijvoorbeeld: 5x_posterA.pdf. Winkel posters hebben een iets minder kwaliteit dan de andere posters en zijn daarom niet geschikt om foto's op af te drukken, maar prima voor aanbiedingsposters met tekst en cijfers. Wilt u foto's afdrukken of posters met een super scherpe afdruk, neem dan de luxe posters.
Deze winkel posters zijn voorzien van een witrandje van 3 mm rondom, ideaal voor in een clicklijst, wilt u schoongesneden posters hebben (zonder witrandje rondom), kies dan posters met de optie schoonsnijden aangevinkt.

Hoe snel?

Voor 14.00 besteld, de volgende werkdag in huis! Heeft u vrijdagmiddag voor 14.00 uur besteld, dan worden de posters zaterdag bij u bezorgd.

Winkelposters
Lees meer