Kunststof posters printen

Bij Sneleenposter.nl kunt u fraaie kunststofposters bestellen en laten printen in diverse formaten. Onze kunststofposters zijn gemaakt van polypropyleen. Dit materiaal is pvc-vrij, milieuvriendelijk en kleurvast. Bovendien profiteert u van een waterbestendige poster wanneer u deze op kunststof laat printen. Als u de poster in een stoepbord wilt gebruiken, kunt u deze er mooi vlak inschuiven zonder dat er bubbels ontstaan. De posters zijn mat en dus goed leesbaar. Wij kunnen deze fraaie kunststofposters printen van A3 tot A0-formaat en in B0 tot B2-formaat.

Laat fraaie kunststofposters printen voor uw bedrijf of privé

Kunststofposters bestellen en laten printen kan voor bedrijven, maar ook voor privétoepassingen kunt u een poster laten maken. U kunt bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto als kunststofposter laten printen. Voor uw bedrijf kunt u deze hoge kwaliteit posters ook gebruiken als raamposters en deze waterbestendige poster laten printen om buiten op te hangen. Ze schijnen niet door, omdat ze zijn voorzien van een matzilveren achterzijde. Ze hangen daarnaast mooi strak voor het raam, zonder te kreukelen of te verkleuren. De posters in kleur zijn daarom de ideale reclamedrager voor iedere branche.

Geef uw bestelling aan ons door

Wilt u fraaie kunststofposters bestellen en laten printen? Geef dan nu uw bestelling aan ons door. Stuur ons het te printen bestand en wij gaan direct voor u aan de slag zodat u een waterbestendige poster op kunststof ontvangt. U kunt uw bestelling de volgende werkdag al verwachten als wij uw order uiterlijk om 14.00 uur binnen hebben. Heeft u vragen over ons of het bestellen van fraaie kunststofposters? Heeft u speciale wensen voor het printen van uw poster op waterbestendige kunststof? Geef deze dan aan ons door via het telefoonnummer 0227601566 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kunststof posters printen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »