Kunststof posters

U kunt kunststofposters laten printen in diverse formaten. Onze kunststofposters zijn gemaakt van polypropyleen. Dit materiaal is pvc-vrij, scheurvast, water- en UV-bestendig. Als u de poster in een stoepbord wilt gebruiken kunt u de poster er mooi vlak in schuiven, er ontstaan geen bubbels. De posters zijn mat en dus goed leesbaar. Wij kunnen deze fraaie kunststof posters printen van A3 tot A0 formaat en in B0 tot B2 formaat. Wilt u een afwijkend formaat dan is dat eveneens mogelijk. Neemt u daarvoor contact met ons op zodat wij uw wensen met u kunnen doorspreken.

Laat kunststofposters printen voor uw bedrijf of privé

Kunststofposters printen kan voor bedrijven, maar ook voor privé toepassingen. U kunt bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto als kunststof poster laten printen. Voor uw bedrijf kunt u deze posters ook gebruiken als raamposter. Ze schijnen niet door omdat ze zijn voorzien van een matzilveren achterzijde. Ze hangen mooi strak voor het raam zonder te gaan kreukelen of verkleuren. De ideale reclamedrager voor iedere branche, zoals winkels.

U bestelt uw kunststofposters eenvoudig online

Wilt u dat wij voor u een kunststofposter printen? Geef dan nu uw bestelling aan ons door. Stuur het te printen bestand en wij gaan direct voor u aan de slag. U kunt uw bestelling de volgende werkdag al verwachten als wij uw order uiterlijk om 14.00 uur binnen hebben. Heeft u vragen of speciale wensen? Geef deze dan aan ons door via telefoonnummer 0227601566. U kunt ook mailen naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kunststof posters
Lees meer