Bestand laten opmaken

Bij Sneleenposter.nl is het mogelijk om het bestand voor uw poster te laten opmaken. Het bestand wordt dan opgemaakt door een grafisch vormgever. De kosten hiervoor zijn € 35,- inclusief één digitale proefdruk. U kunt deze optie in uw winkelmandje kiezen voordat u uitcheckt.

Wilt u een bestand laten opmaken?

E-mail ons

Uw bestand laten opmaken voor uw gewenste poster

Wanneer u uw bestand door ons wilt laten opmaken, dient u zelf een voorbeeld met tekst en afbeeldingen aan te leveren in bijvoorbeeld Word of PowerPoint. Verder dient u de afbeeldingen en eventuele logo’s aan te leveren in een hoge resolutie (minimaal 300 dpi). De opmaak van uw bestand houdt in dat wij de door u aangeleverde afbeelding(en) en tekst omzetten naar een drukklaar bestand, op het juiste formaat en met de juiste kleurinstellingen. Vervolgens ontvangt u één digitale proefdruk per e-mail. Als deze akkoord is bevonden, gaan we de poster afdrukken. De levertermijn van uw bestelling gaat in, zodra u per e-mail akkoord heeft gegeven om het opgemaakte bestand af te drukken. Daarbij kunt u bij ons posters bestellen zonder verzendkosten.

 

Laat het volledige ontwerp van uw poster door ons verzorgen

Als u uw bestand door ons wilt laten opmaken, kunt u uw afbeeldingen, logo's en het voorbeeld uploaden via onze website of achteraf naar ons versturen via WeTransfer onder vermelding van het ordernummer. We kunnen natuurlijk ook de gehele opmaak en het ontwerp van uw poster verzorgen. Wij verzoeken u dan even telefonisch contact met ons op te nemen via 0227601566 of per e-mail via [email protected].