Bestand laten opmaken

Wij kunnen uw poster ook voor u opmaken, het bestand wordt dan opgemaakt door een grafisch vormgever, de kosten hiervoor zijn € 35,- inclusief één digitale drukproef. U kunt deze optie in uw winkelmandje doen voordat u uitcheckt.

U dient zelf een voorbeeld met tekst en afbeeldingen aan te leveren in bijvoorbeeld Word of Powerpoint. Verder dient u de afbeeldingen en eventuele logo's aan te leveren in een hoge resolutie!! (minimaal 300 dpi). De opmaak van uw bestand houdt in dat wij de door u aangeleverde afbeelding(en) en tekst omzetten naar een drukklaar bestand op het juiste formaat met de juiste kleurinstellingen etc.

Vervolgens ontvangt u één digitale proef per Email, als deze akkoord is bevonden gaan we de poster drukken. De levertermijn van uw bestelling gaat in, zodra u per mail akkoord heeft gegeven om het opgemaakte bestand af te drukken.

Uw afbeeldingen, logo's en voorbeeld kunt u uploaden via de site, of achteraf naar ons versturen via Wetransfer onder vermelding van het ordernummer.

Wij kunnen natuurlijk ook de gehele opmaak van uw poser verzorgen, wij verzoeken u dan even contact met ons op te nemen via tel: 0227 601566 of via e-mail: [email protected].