Posters laten ontwerpen

Wilt u posters laten ontwerpen en opmaken? Dan zit u bij Sneleenposter.nl goed! Bij ons bestelt u eenvoudig posters online met uw design in diverse materialen en afmetingen. Tevens beschikken wij over een grafisch vormgever die u helpt bij het ontwerp van uw poster. Weet u bijvoorbeeld wel wat voor tekst en afbeelding(en) u op uw poster wilt, maar niet hoe u dit wilt vormgeven? Wij staan voor u klaar!

Interesse in het laten ontwerpen van een poster?

Bekijk hier onze producten

Uw posters op maat laten opmaken en ontwerpen

Wanneer u uw posters wilt laten opmaken en ontwerpen door onze grafisch vormgever, levert u eerst zelf de juiste bestanden aan. Denk hierbij aan foto’s, teksten en logo’s in een Word- of PowerPointbestand. Het is hierbij belangrijk dat u de afbeeldingen in hoge resolutie aanlevert, zodat deze goed tot hun recht komen op de poster. Wij maken het bestand vervolgens op, wat betekent dat we deze drukklaar maken, in het juiste formaat en met de gewenste kleurinstellingen voor uw ontwerp. Gaat u akkoord gaat met het ontwerp? Dan kunt u de posters direct laten printen in onze posterwinkel.

Kies de juiste afmetingen voor uw poster met uw eigen ontwerp

Als u ervoor kiest om uw posters door ons te laten ontwerpen en opmaken, letten we niet alleen op het design, maar ook op het gewenste materiaal en de juiste afmetingen. Zo vertrouwt u op ons om een poster van topkwaliteit te laten drukken in:

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste afmetingen, zodat u een poster krijgt die past bij de boodschap die u wilt overbrengen aan uw doelgroep.

Geef uw wensen aan ons door

Heeft u specifieke wensen wat betreft het laten opmaken en ontwerpen van uw posters? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u over onze designmogelijkheden en verzendopties en denken graag met u mee over de opmaak. U bereikt ons telefonisch via 0227601566 of per e-mail via [email protected]. Wij helpen u graag verder!