B2 poster printen

Een B2 formaat poster printen, doet u als u een afbeelding of tekst extra wilt laten opvallen. Het formaat van B2 is 50 x 70,7 centimeter en dat is een flink stuk groter dan het algemeen gangbare A3 formaat. Een B2 poster printen kan niet op een standaard printer, maar bij Sneleenposter.nl doen wij dit uiteraard graag voor u. U kunt kiezen uit verschillende papierformaten en ook een afdruk op kunststof is mogelijk op dit formaat.

Interesse in B2 posters?

Bekijk hier onze producten

Een B2 formaat poster laten printen voor een speciale gelegenheid

U kunt een B2 poster laten printen voor een bijzondere gelegenheid, zoals de opening van uw zaak of het huwelijk van een naast familielid. Vanwege het formaat vallen de grote posters meteen op en trekken daardoor direct de aandacht van passanten. Heeft u een speciale actie met uw bedrijf? Laat dan een poster op B2 formaat printen om dit aan te kondigen en uw mogelijke klanten te informeren. Zeker wanneer u posters bestelt met een duidelijk lettertype dat van afstand goed leesbaar is, wordt uw boodschap goed overgebracht.

Bestel uw posters in het gewenste formaat

Bij Sneleenposter.nl bestelt u in een paar stappen een poster op groot B2 formaat. Een B2 poster printen doen wij doorgaans binnen één à twee werkdagen. Heeft u meerdere exemplaren van dezelfde afbeelding nodig? Dan bent u zelfs nog voordeliger uit. Voor al uw vragen over onze producten kunt u ons bellen op het telefoonnummer 0227601566. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.