B2-poster printen

Een B2-poster printen, doet u als u een afbeelding of tekst extra wilt laten opvallen. Het B2-formaat is 50 x 70,7 centimeter en dat is een flink stuk groter dan het algemeen gangbare A3-formaat. Een B2-poster printen kan niet op een standaardprinter, maar bij Sneleenposter.nl doen wij dit uiteraard graag voor u. U kunt kiezen uit verschillende papierformaten en ook een afdruk van B2-formaat op kunststof is mogelijk.

Interesse in B2 posters?

Bekijk hier onze producten

Een B2-poster laten printen voor een speciale gelegenheid

U kunt een B2-poster laten printen voor een bijzondere gelegenheid, zoals de opening van uw zaak of het huwelijk van een naast familielid. Vanwege het B2-formaat vallen de grote posters meteen op en trekken daardoor direct de aandacht van passanten. Heeft u een speciale actie met uw bedrijf? Laat dan een poster op B2-formaat printen om dit aan te kondigen en uw mogelijke klanten te informeren. Zeker wanneer u posters bestelt met een duidelijk lettertype dat van afstand goed leesbaar is, wordt uw boodschap goed overgebracht. Voor een iets kleinere poster raden wij een A2-formaat aan.

Bestel uw posters in het gewenste formaat

Bij Sneleenposter.nl bestelt u in een paar stappen een poster op groot B2-formaat. Een B2-poster printen doen wij doorgaans binnen één à twee werkdagen. Heeft u meerdere exemplaren van dezelfde afbeelding nodig? Dan bent u zelfs nog voordeliger uit. Voor al uw vragen over onze producten kunt u ons bellen op het telefoonnummer 0227601566. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.