winkel posters B2 (70 cm x 50 cm) min. 5 st.

Full colour B2 formaat winkel posters afgedrukt op dik 160 grams papier. Voor 14.00 uur besteld, de volgende dag in huis!
product-banner
€2,40
Excl. btw

B2 formaat winkelposters

Uw B2 formaat winkel posters afgedrukt op mooi 160 grams papier. (minimaal 5 stuks). Prima posters voor in clicklijsten en stoepborden, om uw boodschap of aanbieding duidelijk op uw doelgroep over te brengen. Niet geschikt om foto's af te drukken of voor volle grote vlakken van dezelfde kleur, kies dan de gewone posters of de luxe posters! Alle winkelposters zijn voorzien van een witte rand van 3 mm en worden niet schoongesneden.

Variabel printen is ook mogelijk, als u bijvoorbeeld 5 verschillende winkel posters wilt hebben, kunt u verschillende bestanden aanleveren voor dezelfde prijs! Voor 14.00 uur besteld, de volgende dag in huis

Als u een winkel poster vaker uitgeprint wilt hebben, vermeld het aantal afdrukken dan even in de bestandnaam, bijvoorbeeld: 3x_posterA.pdf.

Bestanden aanleveren

U kunt maximaal 2 bestanden hierboven uploaden. Heeft u meer dan 2 bestanden voor uw B2 formaat posters, of zijn ze groter dan 25mb? Stuur ze dan via Wetransfer

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »