Poster laten maken

Een poster laten maken kan om veel redenen een optie zijn. U kunt posters op maat laten maken voor uw bedrijf, maar ook voor persoonlijk gebruik kan een poster van pas komen. Met een poster kunt u direct en nadrukkelijk de aandacht trekken van uw mogelijke doelgroep en de gewenste boodschap overbrengen.

Interesse in het afdrukken van posters?

Bekijk hier onze producten

Een poster op maat laten maken voor een bijzonder project

Bij Sneleenposter.nl kunt u posters afdrukken op verschillende formaten. Dit zijn allemaal formaten die groter zijn dan A4 en waarvoor u dus geen standaard printer kunt gebruiken. Ook drukken wij af met watervaste inkt, zodat de afbeelding niet snel vervaagt. Een poster op maat laten maken is geschikt voor verschillende toepassingen. Denk hierbij aan de opening van uw winkel, een jubileum of ter gelegenheid van een schoolreünie of een bedrijfsopening. Wat u maar wilt, alles kan op een poster worden afgedrukt: afbeeldingen, teksten of een combinatie van die twee.

Van uw digitale foto een poster laten maken

Ook wanneer u van uw digitale foto een poster wilt laten maken, helpen wij u graag verder. U kunt eenvoudig de digitale foto voor op de poster uploaden en wij gaan direct aan de slag met het maken van de poster. Let hierbij wel op het formaat van het bestand. Een poster op maat laten maken van een digitale foto kan alleen als de resolutie daarvoor hoog genoeg is.

Geef uw opdracht aan ons door

Wilt u een mooie poster op maat laten maken door Sneleenposter.nl, bijvoorbeeld van uw favoriete digitale foto? Geef uw opdracht aan ons door en wij gaan meteen voor u aan de slag. U kunt ook verschillende afbeeldingen op hetzelfde formaat laten afdrukken. Hiermee bent u goedkoper uit dan wanneer u hiervoor aparte bestellingen plaatst. Voor al uw vragen over onze producten kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of 0227601566.