Poster laten maken

Een poster laten maken en bestellen kan om veel redenen een optie zijn. U kunt posters op maat laten maken voor uw bedrijf, en ook voor persoonlijk gebruik kunt u een poster bestellen. Met een poster kunt u direct en nadrukkelijk de aandacht trekken van uw mogelijke doelgroep en de gewenste boodschap overbrengen. Wilt u een poster cadeau doen? Kies er bijvoorbeeld voor om een poster te laten maken van een digitale foto en laat ons het printen op papier van hoge kwaliteit voor u verzorgen.

Interesse in het afdrukken van posters?

Bekijk hier onze producten

Een poster op maat laten maken en bestellen voor een bijzonder project

Bij Sneleenposter.nl kunt u posters afdrukken op verschillende formaten. Dit zijn allemaal formaten die groter zijn dan A4 en waarvoor u dus geen standaardprinter kunt gebruiken. Daarbij drukken wij af met watervaste inkt, zodat de afbeelding niet snel vervaagt. Een poster op maat laten maken en bestellen is geschikt voor verschillende toepassingen. Denk hierbij aan de opening van uw winkel, een jubileum of ter gelegenheid van een schoolreünie of een bedrijfsopening. Ook het printen van fine art posters behoort bij ons tot de mogelijkheden. Wat u maar wilt, alles kan op een poster worden afgedrukt: afbeeldingen, teksten of een combinatie van die twee.

Van uw digitale foto een poster laten maken en deze online bestellen

Ook wanneer u van uw digitale foto een poster wilt laten maken op hoogwaardig papier, helpen wij u graag verder. Zoekt u een persoonlijk en bijzonder cadeau? Laat bijvoorbeeld een prachtige trouwfoto op een poster printen of verras kersverse ouders met een foto van hun kindje. U kunt eenvoudig de digitale foto voor op de poster uploaden en wij gaan direct aan de slag met het maken van de poster. Let hierbij wel op het formaat van het bestand. Een poster op maat laten maken van een digitale foto kan alleen als de resolutie hoog genoeg is om deze scherp te printen op het papier.

Geef uw opdracht aan ons door

Wilt u een mooie poster op maat laten maken door Sneleenposter.nl en bijvoorbeeld uw favoriete digitale foto laten printen? Geef uw opdracht aan ons door en wij gaan meteen voor u aan de slag. U kunt ook verschillende afbeeldingen op hetzelfde formaat laten afdrukken. Hiermee bent u goedkoper uit dan wanneer u hiervoor aparte bestellingen plaatst. Voor al uw vragen over het maken en bestellen van posters kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of 0227601566.