B1-poster printen

Een B1-poster printen kan alleen met een printer die dit grote formaat aan kan. Standaardprinters behoren doorgaans niet tot die categorie. Daarom kunt u uw opdracht om een B1-poster te printen uitbesteden aan Sneleenposter.nl. Wij hebben de kennis en technische middelen in huis om uw opdracht perfect uit te voeren. Als u het ontwerp niet op het gewenste formaat kunt aanleveren, dan kunnen wij de poster voor u opmaken en vervolgens de B1-posters printen in het door u gewenste aantal.

Interesse in B1 posters?

Bekijk hier onze producten

Een B1-poster printen voor werk of privé

Wij kunnen een B1-poster printen voor uw bedrijf. Het formaat van 70,7 x 100 cm leent zich uitstekend voor reclame-uitingen, zoals winkelposters. Daarnaast kunt u dit formaat ook toepassen voor het uiten van belangrijke mededelingen die ook van wat grotere afstand goed leesbaar moeten zijn, zoals een omleiding of een waarschuwing. En niet te vergeten is het printen van een luxe poster in B1-formaat natuurlijk ook erg leuk om een bruidspaar te feliciteren of iemand welkom thuis te wensen na een lange reis. Wilt u toch een wat kleinere poster? Kies dan voor een poster op B2-formaat.

Bestel vandaag nog uw B1-poster

Een B1-poster laten printen is heel eenvoudig. U bestelt hem eenvoudig door de juiste optie te kiezen op onze website. Bij Sneleenposter.nl heeft u uw bestelling meestal al de volgende werkdag in huis. Natuurlijk kunt u ook voor andere formaten bij ons terecht en draaien wij onze hand niet om voor grotere aantallen. Voor vragen over het bestellen of ons bedrijf kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0227601566 of stuur een bericht naar [email protected].