Winkelposters printen

Winkelposters printen is een dagelijkse bezigheid voor Sneleenposter.nl. Deze posters worden afgedrukt op 120 grams papier en kunt u bestellen in drie verschillende formaten, te weten A1, B1 en B2. Winkelposters printen doen wij uiteraard in full colour en u heeft ze net als andere bestellingen in 1 tot 2 werkdagen in huis, afhankelijk van het moment dat uw bestelling bij ons binnenkomt. Vóór 14.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis. Ideaal voor uw speciale aanbiedingen of acties voor de klanten.

Kies je poster en bestel

 

Wij kunnen uw winkelposters printen voor een scherpe prijs

Wilt u winkelposters laten printen dan kunt u hiervoor zelf een ontwerp aandragen. Stuur ons uw bestand en vermeld hierbij hoeveel exemplaren u wenst. U kunt dit eenvoudig in de bestandsnaam vermelden om misverstanden te voorkomen. Mogen wij vijf winkelposters printen van een ontwerp, geef het bestand dan bijvoorbeeld de naam 5x_posterA.pdf. Zo krijgt u gegarandeerd het door u gewenste aantal posters. Winkelposters printen kan vanaf 5 stuks.

Uw winkel staat er goed op met onze winkelposters

Als u bij Sneleenposter.nl uw winkelposters laat printen dan kunt u rekenen op service en kwaliteit. De posters zijn geschikt voor een clickbord of een stoepbord. Foto’s kunnen er niet op worden afgedrukt omdat de kwaliteit van het gebruikte papier hiervoor niet voldoende is. Heeft u vragen over het laten printen van winkelposters? Neemt u dan contact met ons op via [email protected], u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. U kunt ons natuurlijk ook bellen, wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0227601566.

Bekijk ook eens

A0 afdrukken | A0 poster printen | A1 poster printen