Winkelposters printen

Winkelposters printen is een dagelijkse bezigheid voor Sneleenposter.nl. Deze posters worden afgedrukt op 120-grams papier en kunt u bestellen in drie verschillende formaten, te weten A1, B1 en B2. Winkelposters printen doen wij uiteraard in full colour en u heeft ze net als andere bestellingen in één tot twee werkdagen in huis, afhankelijk van het moment dat uw bestelling bij ons binnenkomt. Wanneer u uw posters vóór 14.00 uur bestelt, heeft u ze de volgende werkdag in huis. Ideaal dus om uw winkel met onze posters te versieren voor uw speciale aanbiedingen of acties voor de klanten.

Wij kunnen uw winkelposters printen voor een scherpe prijs

Wilt u winkelposters laten printen? Dan kunt u hiervoor zelf een ontwerp aandragen. Zo weet u zeker dat het design van de posters matcht met uw winkel. Stuur ons uw bestand en vermeld hierbij hoeveel exemplaren u wenst. U kunt dit eenvoudig in de bestandsnaam vermelden om misverstanden te voorkomen. Mogen wij vijf winkelposters printen van een ontwerp? Geef het bestand dan bijvoorbeeld de naam 5x_posterA.pdf. Zo krijgt u gegarandeerd het door u gewenste aantal posters. Winkelposters printen kan vanaf vijf stuks.

Laat uw winkel er fantastisch uitzien met onze posters

Als u bij Sneleenposter.nl uw winkelposters laat printen, dan rekent u op service en kwaliteit. De posters zijn geschikt voor een clickbord of een stoepbord. Foto’s kunnen er niet op worden afgedrukt omdat de kwaliteit van het gebruikte papier hiervoor niet voldoende is. Wilt u posters met foto’s af laten drukken voor uw winkel? Hiervoor kunt u bijvoorbeeld kunststofposters gebruiken. Heeft u vragen over ons of het laten printen van winkelposters? Neemt u dan contact met ons op via [email protected]. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0227601566.

Winkelposters printen
Lees meer
Winkel posters B2 (70 x 50 cm)

Winkel posters B2 (70 x 50 cm)

Full colour B2 formaat winkel posters afgedrukt op dik 160 grams papier. Voor 14.00 uur besteld, de volgende dag in huis!

€2,40

Informatie
Winkel posters A1 (84,1 x 59,4 cm)

Winkel posters A1 (84,1 x 59,4 cm)

Winkel posters afgedrukt op dik 160 grams papier. Voor 14.00 uur besteld, de volgende dag in huis!

€3,50

Informatie
Winkel posters B1 (100 x 70 cm)

Winkel posters B1 (100 x 70 cm)

Winkel posters B1 formaat afgedrukt op dik 160 grams papier. Voor 14.00 uur besteld, de volgende dag in huis !

€5,50

Informatie
Excl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »