Poster afdrukken

170 grams zijdeglans papier | goede afdruk - 600 dpi | enkelzijdig full colour bedrukt

Een poster afdrukken in diverse formaten kunt u bij ons laten doen tegen scherpe prijzen, waarbij u profiteert van de beste kwaliteit. Wij gebruiken voor posters afdrukken FSC-gecertificeerd papier, en deze posters printen wij in uw gekozen formaat. Posters drukken op 170 grams zijdeglans papier, hierdoor zijn de posters van alle kanten goed zichtbaar.

U kunt uw posters ontwerpen en uw eigen poster laten afdrukken in de volgende standaard formaten:

Posters printen voor diverse toepassingen

U kunt bij ons een poster printen voor verschillende toepassingen. Zo kunt u een kleine oplage posters printen, maar ook promotioneel drukwerk bij ons uitbesteden. Posters drukken kan in één bestelling voor verschillende afbeeldingen. Als u een gewenst formaat kiest en meerdere afneemt krijgt u goedkope posters, tot wel 79% besparing per poster.

Posters afdrukken voor de volgende doeleinden komt vaak voor:

 • Luxe posters, denk aan posters in afwijkend formaat en een zijdeglans afwerking. Poster printen in 170 grams met een licht glanzende afwerking.
 • Foto posters, foto posters drukken op 250 grams fotopapier, full colour in haarscherpe 1200 DPI. Elk gewenst formaat is mogelijk, maar wij raden aan op A1-formaat met een lichte glans. Vakantie foto's of afbeeldingen laten drukken op zeer mooi fotopapier voor levendige kleuren.
 • Kunststof posters, poster maken in bijna elk formaat op speciaal kunststof is mogelijk. Perfect voor vaker gebruik en het printen op deze manier zorgt voor een water- weersbestendige poster.
 • Winkelposters, online posters voor uw winkel laten maken in A1, B1 en B2 op 160 grams witte papiersoort.
 • Bouwtekeningen printen, digitaal drukken van bouwtekeningen is een vak apart want meestal gaat het om grote formaten zoals A0. Wij zijn gespecialiseerd in posters printen op grote formaten, zowel zwart-wit als full colour. Als online drukkerij hebben wij speciale printers hiervoor en de posters maken wij op 90-grams papier met watervaste inkt.

Speciaal papiersoort posters afdrukken

We kunnen je poster laten afdrukken op speciale soorten papier. De posters zijn op verschillende papiersoorten te drukken op het gewenste formaat van de klant. Elk gekozen papiersoort heeft zijn eigen pluspunt.

Posters laten printen gebeurd vaak onder de onderstaande speciale papiersoorten:

 • Fotopapier: Een foto poster in kleiner formaat (420 x 594 mm) vraagt om een andere papiersoort dan goedkope posters in grote oplage. De poster helemaal in matte afwerking maken is dan het mooist op de juiste papiersoort. Neem contact met ons op als u vragen heeft over de papiersoorten van sneleenposter.nl
 • Kunststof posters: Voordelige posters drukken kunnen wij ook op een speciale kunststof. Posters laten drukken op kunststof zorgt er voor dat het kan worden hergebruikt. Vraag ons vrijblijvend om advies over de vele formaten, type bedrukking en papiersoorten welke wij gebruiken.
 • Citylight papiersoort: Anders dan blueback papier, de wel bekende papiersoort met blauwe achterzijde gebruiken wij een betere papiersoort. Citylight is een witte papiersoort en is daarom anders dan de blueback posters, met de zelfde zo niet beter eigenschappen. Blueback posters gebruiken wij dan al jaren niet meer, een poster maken voor een lichtbak doen wij dan ook met Citylight. Het papier is zijdeglanzend en gecoat, ook meer geschikt voor buiten.

Als u posters online wilt bestellen kan het een uitdaging zijn om er achter te komen welke papiersoorten geschikt zijn voor jouw bestelling. Het formaat, gewicht, dikte, glans of matte uitstraling zijn termen die voorbij komen. Enkelzijdig glanslaminaat of toch een alternatief voor mat mc? Voor je posters gaat plakken wil je geen foute bestelling hebben gedaan, laat je dan goed informeren door ons.

Wilt u posters op meerdere formaten laten printen?

Wanneer u een of meerdere posters wilt laten printen, heeft u bij ons de keuze uit verschillende formaten voor uw goedkope posters. Zo weet u zeker dat de afmeting van de poster past bij uw wensen en uw boodschap goed overkomt op uw doelgroep. Tevens kunt u bij ons een poster laten drukken in B0, B1 en B2-formaat of verschillende afmetingen combineren. Voor welke afmeting u ook kiest, u profiteert altijd van uitstekende kwaliteit en service als u door ons uw poster laat drukken!

Poster printen

Poster printen bij sneleenposter.nl op verschillende poster formaten is uiteraard mogelijk in dezelfde bestelling. Ook als u meerdere ontwerpen heeft kunt u kleine oplages laten afdrukken, het variabel printen is dan ook geen enkel probleem. Mocht u hebben gekozen om offset posters drukken is het niet mogelijk om kleine oplage posters te printen.

Als u verschillende formaten posters wilt bestellen van dezelfde afbeelding, dan blijven wij uiteraard scherp geprijsd voor uw poster ontwerpen. De mooiste posters laten drukken kan bij ons tevens op luxe papier, dat nog beter van kwaliteit is. Om uw eigen poster perfect te laten afdrukken kunt u het beste even om advies vragen bij ons. Schroom niet om contact op te nemen en uw posters afdrukken gaat vervolgens precies zoals u wilt.

Posters laten drukken

Posters ontwerpen en vervolgens de posters afdrukken in het juiste formaat en papiersoort kan een lastige opgave zijn. Wij hebben de mogelijkheid om uw poster te laten opmaken door een grafisch vormgever. Een poster maken en drukken kan soms beter gedaan worden door een professional om dure fouten te voorkomen. Posters maken kan op verschillende soorten grams mat papier, en in grote oplage of zelfs offset drukken voor een scherpe prijs.

Posters drukken

Een mooie poster in het gewenste formaat zelfs met extra beschermlaag snel geleverd krijgen is bij sneleenposter mogelijk. Posters maken kan op verschillende soorten grams mat papier, en in grote oplage of zelfs offset drukken voor een scherpe prijs.

Profiteer van een snelle levering van uw posters

Wilt u mooie posters afdrukken, of een complete serie printen met posters van meerdere formaten? Dan ontvangen wij graag uw bestelling, posters ontwerpen behoord ook tot de mogelijkheid indien u dit wilt overlaten aan onze designers. Posters drukken kan snel afgehandeld zijn. Deze heeft u doorgaans al binnen één tot twee werkdagen in huis. Wij heten niet voor niets Sneleenposter.nl. Heeft u vragen of wilt u advies met betrekking tot een poster afdrukken? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons via de chat rechtonder, door te bellen naar 0227-601566 of een e-mail te sturen naar [email protected]

Poster maken

Posters ontwerpen is niet altijd even gemakkelijk, het is anders dan posters laten afdrukken en alleen een bestandje doorsturen met eigen formaat naar sneleenposter.nl. Niet elke ondernemer heeft hier tijd voor of de kunde om een eigen posters te ontwerpen op een basic canvas. In sommige gevallen heeft een ondernemer wel een handig iemand op de werkvloer met ontwerp vaardigheden voor eigen posters. Ook dat is geen garantie voor een geslaagde poster. Een poster heeft een doel, en dat doel moet wel behaald worden. Een poster kan een gemakkelijk doel hebben om een prijs actie aan te duiden, maar het kan ook een poster zijn met levendige kleuren die mensen moet verleiden om naar een voorstelling te komen.
Welk formaat is voor jouw poster belangrijk? Welke papiersoorten zijn geschikt, dit is bijna net zo belangrijk als het ontwerp van de poster. Hou er overigens ook rekening mee dat wij als online drukkerij niet gebruik maken van cm abri papier.

Meest gestelde vragen over online poster bestellen

 • Poster ontwerpen doen jullie dat ook? Ja wij hebben eigen grafische ontwerpers, wij helpen graag met het poster maken. Advies over het poster afdrukken doen wij al vanaf het begin van onze onderneming
 • Maken jullie ook blueback posters? Wij hebben een alternatief, een poster op citylight papier komt er nog mooier uit te zien.
 • Is een poster op eigen formaat mogelijk? Meestal wel, maar niet altijd.  Abri is bijvoorbeeld een gigantisch groot formaat wat wij niet maken. Vraag altijd naar de mogelijkheden over de diverse formaten die wij leveren.
 • Maakt het gekozen papiersoort uit voor de prijs? Ja een poster op maat maken op heel dik papier, gaat bijvoorbeeld een andere prijs hebben dan een dunne papiersoort van standaard formaat in lage kwaliteit.
 • Het bestellen van online posters is dat voordelig? Een mooie poster kopen online is veelal voordeliger dan het bestellen bij een fysieke drukkerij.
 • Maken jullie ook kleine oplage posters? Ja wij leveren al vanaf één poster. Posters printen in een grote oplage zal wel de stuk prijs omlaag drijven.
 • Een poster met extra beschermlaag kan dat? Een poster maken wij ook bijvoorbeeld op waterbestendig kunststof is. Hierdoor is de poster extra sterk en heeft het een goede beschermlaag.
 • Hoe weet ik hoe mijn poster er uit komt te zien? Wij hebben altijd een gratis bestandscontrole op moment dat de klant zelf een poster heeft gemaakt en naar ons doorstuurt. Verder kan je altijd vragen naar de mogelijkheden voor een proefdruk bij grote oplage posters, dit kunt u even aangeven in het opmerkingen vakje..

 

Poster afdrukken
Lees meer