Bouwtekeningen printen

90 grams papier | alleen voor lijntekeningen | enkelzijdig full colour bedrukt

Bouwtekeningen printen is een vak apart, zeker als het gaat om een bouwtekening op een poster. Deze tekeningen worden meestal geprint op A0-formaat. Dit is een papierformaat dat alleen door speciale printers kan worden bedrukt. Wilt u bouwtekeningen printen? Dan zult u daarvoor in de meeste gevallen een beroep moeten doen op een extern bedrijf. Wij kunnen uw bouwtekeningen perfect afdrukken, zowel in zwart-wit als in full colour. De bouwtekening wordt geprint met watervaste inkt op een poster van stevig 90-grams papier. Hierdoor blijft de tekening langer scherp en bruikbaar, ook op een bouwplaats.

Laat uw bouwtekeningen printen door een professional

Wij van Sneleenposter.nl kunnen uw bouwtekeningen printen in een uitstekende kwaliteit. Door te kiezen voor full colour, kunt u veel gedetailleerdere ontwerpen voor uw poster op de tekening zetten. Dit schept ook meteen meer duidelijkheid voor degenen die met de tekening dienen te werken. Een bouwtekening printen op een poster is voor ons dagelijks werk. Reken daarom altijd op professionele kwaliteit en een stevige poster van uw bouwtekening. U heeft uw opdracht in veel gevallen de volgende werkdag al in huis. Dit is ideaal als u met spoed een afdruk van een bouwtekening nodig heeft voor uw volgende project.

Bestel professionele bouwtekeningen van hoge kwaliteit

Wij kunnen uw bouwtekeningen printen als grote posters in formaten van A3 tot A0 en A0+. Het formaat van de poster hangt van uw eigen voorkeur af en van de details en omvang van uw bouwtekening. Wij kunnen u hierover indien gewenst vooraf adviseren zodat het resultaat van de bouwtekening op de poster naar wens is. Maak een account aan, upload uw bestand en wij printen uw bouwtekening in het door u gewenste formaat. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0227601566 of mail naar [email protected].

Bouwtekeningen printen
Lees meer