Bouwtekeningen printen

Bouwtekeningen printen is een vak apart. Ze worden namelijk meestal geprint op A0 formaat. Dit is een papierformaat dat alleen door speciale printers kan worden bedrukt. Wilt u bouwtekeningen printen dan zult u daarvoor dan ook in de meeste gevallen een beroep moeten doen op een extern bedrijf. Wij kunnen uw bouwtekeningen perfect afdrukken, zowel in zwart-wit als in full colour. De bouwtekening wordt geprint met watervaste inkt op stevig 90-grams papier. Hierdoor blijft de tekening langer scherp en bruikbaar, ook op een bouwplaats.

Interesse in bouwtekeningen printen?

Bekijk hier onze producten

Laat uw bouwtekeningen printen door een professional

Wij kunnen uw bouwtekeningen printen in een uitstekende kwaliteit. Door te kiezen voor full colour kunt u veel gedetailleerdere ontwerpen op de tekening zetten. Dit schept ook meteen meer duidelijkheid voor degenen die met de tekening moeten werken. Een bouwtekening printen is voor ons dagelijks werk. U heeft uw opdracht in veel gevallen de volgende werkdag al in huis. Ideaal als u met spoed een afdruk van een bouwtekening nodig heeft.

Professionele bouwtekeningen van hoge kwaliteit

Wij kunnen uw bouwtekeningen printen in een formaat van A3 tot A0 en A0+. Het hangt van uw eigen voorkeur af en van de details en omvang van uw bouwtekening. Wij kunnen u hierover indien gewenst vooraf adviseren zodat het resultaat naar wens is. Maak een account aan, upload uw bestand en wij printen uw bouwtekening in het door u gewenste formaat. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0227601566 of mail naar [email protected]

Bekijk ook eens

Fluoriserende posters printen | Goedkope posters | Grote posters drukken