Posters afdrukken

Een poster laten afdrukken kunt u bij Sneleenposter.nl laten doen op verschillende grote formaten. Wij gebruiken hiervoor FSC gecertificeerd papier. Uw afdruk wordt gemaakt op mat papier, dit heeft als voordeel dat de boodschap van alle kanten goed zichtbaar is omdat dit papier uiteraard niet glimt. U kunt posters laten drukken in verschillende grote formaten, zie het overzicht voor de verschillende afmetingen.

Posters afdrukken voor divers doelen

Wij kunnen voor u posters afdrukken voor verschillende toepassingen. U kunt er de aanbiedingen van uw winkel mee aanprijzen maar ook een speciale aankondiging doen zoals de start van de sale of een speciale koopavond. Posters laten drukken kan in één bestelling voor verschillende afbeeldingen. Als u voor hetzelfde formaat kiest voor meerdere prints dan betaalt u hiervoor een nog aantrekkelijker tarief. Posters laten drukken kan ook op luxe papier dat nog beter van kwaliteit is.

Uw posters fraai afgedrukt en snel in huis

Wilt u een mooie poster laten afdrukken, of een complete serie? Wilt u een mooie foto op groot formaat laten printen? Dan ontvangen wij graag uw bestelling. Wij heten niet voor niets Sneleenposter.nl. Uw bestelling heeft u doorgaans binnen één tot twee werkdagen in huis. Posters laten drukken kan ook op speciale kunststof. Dit geeft een zeer degelijke afdruk die kan worden hergebruikt. U kunt uw bestelling direct online plaatsen. Heeft u vragen, dan kunt u die aan ons stellen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Bellen kan natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 0227601566.

Posters afdrukken
Lees meer